суббота, 1 февраля 2014 г.

Про себе

Тіхоненко Світлана Олегівна. Гімназія №9 Кіровоградської міської ради Кіровоградської області.
1973 року народження. Освіта вища. Закінчила Кіровоградський державний педагогічний інститут ім. В. Винниченка у 1996 році. Спеціальність за дипломом: вчитель російської мови та літератури, української мови. У гімназії № 9 працюю за посадою: вчитель світової літератури. Працюю в гімназії з 1997 року. Безпосередній стаж 16 років. Вчитель вищої категорії, вчитель-методист. Працюю над проблемою «Хронотопічний аналіз як шлях пізнання феномену літературного твору»

4 комментария:

  1. Кума, є запитання. Як ти собі уявляеш цільову аудиторію цього блогу? Хто ці люди? Чому вони будуть читати текст із канцеляризмами? Для чого їм потрібна твоя презентація? Це базові питання маркетингу, щро в американських школах вивчають в початкових та середніх класах. І соотсуються вони б/я товару, що наразі ним є твій блог. Давай поговоримо.

    ОтветитьУдалить
  2. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Я не розумію, які канцеляризми?! Є загальноприйнята науково-методична термінологія, яку я використовую в своїх розробках. Які "мої" презентації? Знову незрозуміло. Є презентації моєї діяльності для вчителів та методистів, як моєї області, так і всієї України, є презентації нових підручників, є презентації до наукових робіт учнів. І, повір, вони потрібні. Блог доволі активно працює для мої колег та учнів, також я для себе систематизую те, що може знадобиться в моїй роботі.

      Удалить
  3. Професійний блог - це творчість і особистий погляд учителя. Кожен користувач має право обирати чи ні, приймати чи ні... Светік, у тебе є чому повчитися!

    ОтветитьУдалить